3 Mac 2011

assalamualaikum :)

  • selamat pagi :) . selamat hari jumaat. . selamat hari-hari. . selamat hari lahir(untuk sape yang bday dye hari jep!)..anyway, hope harini akan lebih baik daripada semalam ye :) 
  • erm, harini balik umah, cz hari ahad my beloved mom nk bukak kelas membuat coklat kt umah.. so aku la yang kene jadi assistant dye t. hahah masyuk ow.. dapat gk duwit poket an.p/s : aku tolong ni ikhlas tau. hehe :)
  • and, and, two more weeks for final presentation.. and cm biasa la kan, esok nak present, malam tu baru gelabah an. ahah adat la tu. tp mmg nga cuak la. and aku tak nak kene extend pojek. owhh tak mau mengadap pojek dah tahun depan. please : (
mood harini : nak balik rumah + tension ngn pojek = happy+serabut.  ahaha

Tiada ulasan: