6 Mac 2011

~masyuk + unmayuk~

salam...
harini ade dua mende yang masyuk and tak masyuk. uhu.

okey  mmula untuk yang masyuk ea.

  • mama bukak kelas coklat and aku terima gaji sebagai assistant dye harini. (like!) padahal bukan aku tolong banyak mana sangat pon. anyway.. tengs mama :)

yang tak masyuk plak : 
  • aku tak boleh nak bukak bisnes printer buat mase ni sebabkan tak bole nak install driver untuk printer tu. tulahh. padan muka. dah geram sangat ngn printer yang selalu problem tu, sampai software dye jadi mangsa kan.. (padan muke kau!) tapi siyes geram la ngn printer tu. slalu sangat problem.. padahal baru bape bulan beli. aduhhh. tp sejak bole di gunakan tu, dye da bagi aku duiwit utk makan sehari2 kt poli ni.. maybe dye nk rehat kot.( kesian jugak kt kau p. maybe ade hikmah sume ni. kan? kan?)


kesimpulannye mood aku harini bengang+masyuk~ ~

Tiada ulasan: